Maël Corboz zet zijn carrière voort bij SC Verl. Go Ahead Eagles heeft een akkoord bereikt met de club uit de 3. Liga in Duitsland over de onmiddellijke overname van de middenvelder.

Corboz kwam in 2019 over van Wattenscheid 09. De 26-jarige Franse Amerikaan kwam in totaal tot 39 competitiewedstrijden voor Go Ahead Eagles, waarin hij vijf keer scoorde. Waar Corboz vorig seizoen onbetwist basisspeler was, kwam hij deze jaargang minder aan spelen toe. “Maël gaf daarom aan een vertrekwens te hebben om zijn sportieve perspectieven te verbeteren”, legt technisch manager Paul Bosvelt uit. “Uiteindelijk hebben we besloten zijn verzoek te honoreren. SC Verl was hierna bereid aan onze voorwaarden te voldoen. We bedanken Maël voor zijn inzet bij Go Ahead Eagles en wensen hem veel succes in Duitsland.”

Maël Corboz bedankt op zijn beurt de club en supporters voor de mooie tijd die hij heeft gehad bij Go Ahead Eagles. “Ik ben blij met mijn transfer naar SC Verl, maar zal zeker met een goed gevoel terugdenken aan Deventer en Go Ahead Eagles. Het is een mooie club, waar fijne mensen werken, spelen en – onder normale omstandigheden – op de tribune te vinden zijn. Ik wens jullie allemaal alle succes toe in de rest van het seizoen en daarna.”


Foto: Erik Pasman