Nieuws Algemeen

Match Legend Jeroen Veldmate neemt afscheid tijdens IJsselderby

De Match Legend tegen PEC Zwolle is niemand minder dan Jeroen Veldmate! Voorafgaand aan de IJsselderby wordt op het veld afscheid genomen van de voormalige captain. Daarnaast is er een interview met hem te lezen in de Matchday!. We vroegen hem onder andere naar zijn favoriete ‘Eagles-wedstrijd’ ooit…

”Dan zijn er meerdere wedstrijden die bij me opkomen”, begint Veldmate. ”De wedstrijd waar ik voor mezelf de mooiste herinneringen aan heb, is de halve finale van de play-offs in Den Bosch. Dat zal ik nooit vergeten. Welke wedstrijd ik natuurlijk ook nooit zal vergeten, is de finale tegen RKC Waalwijk een week later. Ik heb die wedstrijd emoties gezien bij mezelf én van mensen om me heen die ik nog nooit eerder had gezien. Uitzinnige vreugde en intens verdriet, zo snel na elkaar. Het was een week en een wedstrijd van uitersten.” Verder kan de promotiewedstrijd tegen Excelsior volgens de verdediger natuurlijk niet ontbreken: ”Het doel van mij was om te promoveren met Go Ahead Eagles, en dat dat is volbracht is heel speciaal.”

Het hele interview lees je zondag in de Matchday! Wij verzoeken iedereen zich op tijd naar zijn of haar plek in het stadion te begeven, om Jeroen Veldmate het afscheid te geven dat hij verdient!

Terug naar overzicht