Vanavond speelt Go Ahead Eagles thuis tegen koploper Jong Ajax. Hieronder vind je de belangrijkste wedstrijddaginformatie op een rij:

– Het Stadionplein van De Adelaarshorst verkeert vanavond in Beierse sferen! Vanaf 18:00 uur kun je er terecht voor het Oktoberfest van de Supportersvereniging. Bis bald!

– Er zijn al meer dan 8.300 kaarten verkocht voor de wedstrijd van vanavond! Heb jij nog geen ticket(s)? Scoor ze dan via deze link en ga samen met ruim 8.000 medefans en de spelers en staf strijden voor de tweede thuiszege op rij!

– Sinds gisteren is er flinke SALE in de Fanstore en webshop van Go Ahead Eagles! Voor bijna alle artikelen betaal je slecht de helft! Alleen de wedstrijdtenues en het jubileumboek zijn uitgesloten. Kom dus vooral vanavond langs in de Fanstore!

– Over het feit dat de beloftenteams deelnemen aan de Jupiler League heeft iedere voetballiefhebber een mening. Dat is uiteraard voor de supporters van Go Ahead Eagles niet anders. De club roept zijn fans op om die emotie te gebruiken om achter de eigen ploeg te gaan staan en samen te strijden voor een zege op Jong Ajax.

– Vlak voor de wedstrijd staan we een minuut stil bij het plotselinge overlijden van steward Rein Willems. Hij overleed afgelopen maandag op 63-jarige leeftijd. Lees hier meer.

– Als de spelers het veld hebben verlaten na de warming-up, betreedt Lars Lambooij het veld. Lars speelde de afgelopen vier seizoenen voor Go Ahead Eagles en neemt nu afscheid van de club en andersom. Met z’n allen geven we hem een welverdiend rood-geel afscheid.

– In de Matchday! van Go Ahead Eagles-Jong Ajax lees je onder meer:

– Het voorwoord van Leon Vlemmings
– Een interview met topschutter Sam Hendriks
– Een interview met Match Legend Lars Lambooij, die voor de wedstrijd afscheid neemt
– Niet te Kraken over records op Go Ahead-terrein
– Komoptan!-prikbordpagina
– Jong Ajax onder de loep

Scoor je gratis Matchday! bij alle horecapunten en ingangen van het stadion!