Aanstaande zondag is het zover: FC Twente-Go Ahead Eagles! Maar liefst duizend supporters reizen in 19 bussen af naar Enschede, waar de wedstrijd om 14:30 uur begint.

Om alles in goede banen te leiden is het belangrijk dat alle supporters die meereizen weten wat ze bij zich moeten hebben op de wedstrijddag. Daarom volgt hieronder een kleine checklist.

Wat moet je zondag meenemen?
1) Omwisselbiljet: hierop staat je naam en busnummer
2) Je seizoen- of clubkaart
3) Geldig identiteitsbewijs

Dit alles wordt zondag bij het instappen van de bus gecheckt, en moet allemaal op jouw naam staan. In de bus naar Enschede ontvang je vervolgens in ruil voor je uitgeprinte omwisselbiljet het wedstrijdticket.

Wat mag je zondag meenemen?
Je mag in totaal maximaal vier blikjes van 33 cl aan fris en/of alcohol met een alcoholpercentage van minder dan 10% meenemen in de bus. Je mag geen geopende blikjes meenemen door het tourniquet. Indien er een vermoeden van aangeschotenheid/dronkenschap bestaat bij een supporter, zal deze geweigerd worden in de bus.

Vertrek
In de bevestigingsmail die jij (of degene die jou heeft opgegeven) hebt ontvangen staan de vertrektijden per cluster vermeld. Kijk goed hoe laat jouw bus vertrekt en zorg dat je op tijd bent voor de instapprocedure!

Tot slot
Kijk vooral vóór het weekend alles van de checklist en bovenstaande informatie goed na. Tot en met vrijdag 16 november om 17:00 uur zijn wij nog geopend en ook telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Alvast een goede reis gewenst en heel veel plezier bij de wedstrijd!