Sinds afgelopen vrijdag is het weer één groot feest op de Platvoet, want de Deventer Paaskermis is er weer! Ben jij lid van de Kidsclub en van plan om aanstaande woensdag (17 april) naar de kermis te gaan? Kom dan langs bij de Fanmobiel op het kermisterrein voor een gratis zakje met kermismuntjes en een Meet & Greet met Thomas Verheydt, Jeff Stans en Julius Bliek!

Later dit jaar viert Go Ahead Eagles zijn 117e verjaardag. Een prachtige leeftijd waar de club trots op mag zijn! Nóg ouder dan Go Ahead Eagles is de Paaskermis, die naar schatting al 130 jaar neerstrijkt in Deventer. De Kidsclub van Go Ahead Eagles wil dan ook niet ontbreken tijdens de Deventer Paaskermis en komt aanstaande woensdag met een Fanmobiel naar de Roland Holstlaan op de Platvoet.

Gratis kermismuntjes
Alle leden van de Kidsclub ontvangen een gratis zakje met kermismuntjes als ze woensdag langskomen bij de Fanmobiel. Neem je iemand mee naar de Deventer Paaskermis die nog geen lid is van de Kidsclub? Ook kinderen die zich woensdag bij de Fanmobiel aanmelden als nieuw lid van de Kidsclub krijgen een gratis zakje met kermismuntjes! Bovendien ontvangen nieuwe leden een extra welkomstcadeau: twee vrijkaartjes voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – Jong PSV die aanstaande vrijdag (19 april) in De Adelaarshorst wordt gespeeld!

Meet & Greet met Verheydt, Stans en Bliek
Wie ook heel veel zin hebben in de Deventer Paaskermis, zijn Thomas Verheydt, Jeff Stans en Julius Bliek. De drie Eagles-spelers komen woensdag om 16:30 uur naar de Fanmobiel. Zorg dus dat je rond dit tijdstip bij de Fanmobiel bent voor een Meet & Greet met de aanvaller, middenvelder en verdediger van Go Ahead Eagles! “Wij verheugen ons echt op deze middag en hopen tijdens de Deventer Paaskermis veel kinderen te ontmoeten”, laten Thomas, Jeff en Julius weten. Uiteraard is ook Kootje deze middag aanwezig om op de foto te gaan.

Kijk hier voor meer informatie over de Kidsclub van Go Ahead Eagles.