Nieuws Algemeen

Memorial Garden gedenkplek met een lach en een traan

I’m Eagles till I die. Eens een Eagle, altijd een Eagle. Twee termen die de oneindige liefde voor Kowet en het rood-geel met zich meedragen. Bij leven en na de dood. En mag er dan geen rood en geel meer wezen… dan is er sinds kort aan de rand van het stadionplein een unieke plek om overleden Eagles-supporters te herdenken en te eren: de Memorial Garden.

De officiële onthulling van de Memorial Garden vond eerder deze maand plaats tijdens de Open Dag van Go Ahead Eagles. In de weken ervoor was het vlak naast het Home of Footbal-hek gelegen gashuisje door leden van Club Kippenhok hoogstpersoonlijk omgetoverd tot een fantastische gedenkplek voor Eagles die ons zijn ontvallen.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

De manier waarop overleden Eagles-fans worden herdacht, is door een ieder vrij in te vullen. Een gedenkplaat, een sjaal, een foto, een bloemetje. Om te herdenken, om herinneringen op te halen. Met een lach en met een traan. Niet als tijdelijk eerbetoon, maar als blijvende nagedachtenis aan hen die Go Ahead Eagles tijdens hun leven in hun hart hadden gesloten. Want een Eagle ben je ‘till you die’… en ver daarna!

Wie meer wil weten over de Memorial Garden kan contact opnemen via supporterszaken@ga-eagles.nl.

Terug naar overzicht