Beste supporter van Go Ahead Eagles,

Hieronder vind je de informatie voor de verlenging van jouw seizoenkaart voor het seizoen 2015/2016. Go Ahead Eagles heeft klantvriendelijkheid voor zijn fans hoog in het vaandel staan. Daarom zijn we verheugd je te kunnen mededelen dat je dit jaar voor het eerst jouw seizoenkaart online kunt verlengen.

Ga naar www.ga-eagles.nl/mijnplek. Hier vind je de online module waarmee je jouw seizoenkaart kunt verlengen. Hierdoor verzeker jij je van jouw plek in de vernieuwbouwde Adelaarshorst! Je kunt in deze module eenvoudig seizoenkaart(en) bestellen en betalen. Nadat je de gehele procedure hebt doorlopen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Je kunt tevens voor meerdere personen tegelijkertijd verlengen.


Belangrijke gegevens vooraf:

– Bestaande seizoenkaarthouders ontvangen in week 20 een brief en/of e-mail met een unieke code om de seizoenkaart online te kunnen verlengen.

– Je kunt uitsluitend eenmalig gebruik maken van een unieke code.

– Verder nog vragen? Kijk op de FAQ over de seizoenkaartverkoop.

– De prijslijst is hier te zien.

– Controleer je persoonlijke gegevens en pas deze indien nodig aan voor een goede afhandeling van de bestelling.

– Kies daarna de manier waarop je wilt betalen: via iDeal óf door het afgeven van een automatische incasso. Bij automatische incasso zullen wij het bedrag (afhankelijk van het tijdstip van bestelling) tussen 25 en 5 juni 2015 afschrijven.

– Nadat je alle stappen hebt voltooid, ontvang je een e-mail. Hierin wordt onder andere jouw verlenging bevestigd.

Prijslijst seizoenkaarten 2015-2016/Algemene bepalingen

Op www.ga-eagles.nl/mijnplek zijn de seizoenkaartprijzen, de algemene bepalingen van het nieuwe seizoen en de indeling van het vernieuwbouwde stadion te vinden.

Je kunt jouw huidige plaats verlengen tot en met zaterdag 30 mei a.s. Een verlenging is pas definitief nadat wij de betaling via de door jouw gekozen betalingsmethode hebben ontvangen. Na 30 mei worden de niet verlengde plaatsen beschikbaar gesteld voor de mensen op de wachtlijst.


Tot slot

Op dit moment weten we natuurlijk nog niet hoe dit seizoen gaat aflopen. Wordt het een geweldig feest bij handhaving, of toch een onverhoopte degradatie? Eén ding is zeker: met jouw steun maak je een zeer belangrijk deel uit van onze geweldige club.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar ticketing@ga-eagles.nl