Nieuws Algemeen

Mik raak en word de nieuwe bekerheld van Go Ahead Eagles!

Donny de Groot, Marnix Kolder, Joey Suk en Iñigo Córdoba. Het zijn zomaar wat recente voorbeelden van rood-gele bekerhelden; spelers die door goed te mikken voor altijd onlosmakelijk verbonden zijn aan prachtige bekeravonturen. Maar vanaf nu kan ook elke bezoeker van De Adelaarshorst precies op die manier een heldenstatus bereiken!

Go Ahead Eagles is namelijk de allereerste voetbalclub van Nederland die plastic drinkbekers 100% gaat recyclen. Oftewel: van alle juist weggegooide bekers worden met een zeer speciale techniek nieuwe bekers gemaakt! En ook uit het overige afval worden herbruikbare bestandsdelen teruggewonnen. Wat weer heel goed is voor mens én milieu. Daarom is iedereen die zijn of haar afval in de juiste afvalbak mikt een nieuwe bekerheld!

Win een speciaal shirt!

Deze speciale afvalbakken – één voor plastic bekers en twee voor overig afval – vind je vanaf de komende wedstrijd op alle tribunes en op het Stadionplein. Onze medewerkers helpen je graag als iets onduidelijk is. Bovendien kiezen deze medewerkers elke wedstrijd een ‘Bekerheld van de Wedstrijd’. Mik jij je afval in de afvalbak, dan kan het zomaar zo zijn dat jij daarvoor ter plekke een limited edition bekershirt van Go Ahead Eagles ontvangt!

In deze video zie je hoe we samen met onze partners van de Supportersvereniging, Promotiebeker, Bordex en Conpax nieuwe bekers maken van het weggegooide plastic:

Ben jij benieuwd naar de achtergrond van deze landelijke primeur in het betaald voetbal? En naar de rol die oud-speler Maël Corboz hierin heeft gespeeld? Lees dan het persbericht op deze link!

Terug naar overzicht