Nieuws Algemeen

Mini-IJsselderby in Zwolle; koppositie op spel in Twello

Vier van de zes jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie komen morgen (zaterdag 13 november) in actie. Waar Onder-18 en Onder-15 een thuiswedstrijd spelen op sportpark Zuiderlaan in Twello, daar staat voor Go Ahead Eagles Onder-16 en Onder-13 een uitwedstrijd te wachten.

Go Ahead Eagles O18 is zaterdag om 11:30 uur in Twello gastheer voor de leeftijdsgenoten van Alexandria ’66. Het team van trainer Tristan Berghuis hoopt na een competitievrij weekend een overwinning te pakken tegen de Rotterdammers, die met één punt onderaan staan in Divisie 4B.

Het tweede en tevens laatste thuisduel van de dag is voor Go Ahead Eagles O15. De jongens van Jip Ellenbroek hebben de minste verliespunten in Divisie 3A en kunnen morgen – bij puntenverlies van Spartaan ’20 O15 – de koppositie pakken tegen FC Den Bosch O15. De wedstrijd begint om 13:30 uur.

Na het verlies van vorige week tegen Ajax O13-2 hoopt Go Ahead Eagles O13 zich weer te herpakken in de uitwedstrijd bij Alphense Boys O13. Het duel in Divisie 2A vangt aan om 10:45 uur. Het elftal van Martijn Jongbloed kan zich bij een overwinning in de middenmoot van de competitie nestelen.

Go Ahead Eagles O15 Isr O16 (4)

Het affiche dat ongetwijfeld het meest tot de verbeelding spreekt, is voor Go Ahead Eagles O16, dat om 15:00 uur de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle O16 speelt. Voor nummer twee Go Ahead Eagles is de derby tegen de Zwollenaren – na het doelpuntloze gelijkspel van vorige week – essentieel om aansluiting te houden bij koploper SC Cambuur O16.

Go Ahead Eagles O14 en Go Ahead Eagles O21 hebben geen competitieverplichtingen dit weekend. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie volg je de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Terug naar overzicht