Nieuws Algemeen

‘Mini-IJsselderby’ prooi voor Go Ahead Eagles O16

Op 19 september won het eerste elftal van Go Ahead Eagles de IJsselderby. Go Ahead Eagles Onder-15 volgde dit voorbeeld vorige week dinsdag door te zegevieren in de mini-IJsselderby tegen PEC Zwolle O15. Go Ahead Eagles Onder-16 deed het vanavond nog eens dunnetjes over, want op sportpark Zuiderlaan in Twello werd ook PEC Zwolle O16 verslagen: 2-1.

Gemakkelijk ging het zeker niet voor de mannen van Uǧur Yildirim. Sterker nog: de Zwollenaren namen in de eerste helft de leiding. Enigszins tegen de verhouding in kwam Go Ahead Eagles O16 langszij door een doelpunt van Nesher Meulenbroek: 1-1. Vervolgens kwam het team van Yildirim beter in de wedstrijd, wat werd beloond met een treffer van Yesser Abelkamel: 2-1. De ruststand bleek ook de eindstand te zijn, waardoor Go Ahead Eagles Onder-16 in Divisie 3A op de tweede plaats blijft staan en het gat met koploper SC Cambuur O16 verkleinde tot twee punten.

Wedstrijdprogramma zaterdag 23 oktober

Aanstaande zaterdag staan er alleen voor Go Ahead Eagles O21 en Go Ahead Eagles O15 (uit)duels op het programma. Onder-21 speelt in Rotterdam een competitiewedstrijd tegen Alexandria ’66 O21, terwijl Onder-15 afreist naar Amsterdam voor het bekertreffen met Ajax O15.

Go Ahead Eagles O16 Pec Zwolle O16 (2) Uitsnede

Terug naar overzicht