Mohamed Hamdaoui heeft maandagavond in het duel met FC Den Bosch de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd. Dat is gebleken uit de MRI-scan die vandaag is gemaakt in het Rijnstate Ziekenhuis in Zevenaar.

Hamdaoui moest zich maandag in de openingsfase laten wisselen na een duel met een Bosschenaar. “In de bus terug hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een MRI-scan”, vertelt Go Ahead Eagles-fysiotherapeut Coen Geers. “Die wees vandaag dit slechte nieuws uit. Nu wordt gekeken hoe rustig de knie blijft op het gebied van een ontstekingsreactie. Aan de hand daarvan wordt een datum voor de operatie vastgesteld.”

Geers vervolgt: “Voor het herstel van een kruisbandoperatie staat gemiddeld 7 tot 9 maanden. Let wel: dit is een gemiddelde. Soms duurt het langer, maar soms ook korter”.

Mohamed Hamdaoui debuteerde anderhalve week geleden in het thuisduel met Telstar voor Go Ahead Eagles. Hij was meteen trefzeker.

Go Ahead Eagles wenst Mohamed Hamdaoui heel veel sterkte toe in zijn herstel en zal er alles aan doen hem hierin te ondersteunen.