Als we de inbox van info@ga-eagles.nl openen, vinden we daarin altijd vele e-mails met goede vragen, handige verbeterpunten en mooie verhalen.

Die verhalen zijn soms aangrijpend, of grappig, en soms ook allebei. Maar altijd tonen ze aan hoe veel Go Ahead Eagles betekent voor de vele supporters die onze club rijk is. We vinden het dan ook altijd erg mooi en speciaal dit soort (digitale) post te ontvangen.

Onlangs ontvingen we weer zo’n bericht, ditmaal van Marcel Bredenhoff. Een bericht waar wij een beetje stil van werden, nederig ook. Met toestemming van Marcel delen we deze graag met jullie:

Hallo Go Ahead Eagles,

Hierbij willen wij als ouders en grootouders Go Ahead Eagles bedanken voor de leuke avond die onze zoon en kleinzoon Sem Bredenhoff heeft beleefd bij de bekerwedstrijd tegen Eindhoven.

Dit bericht is ook namens mijn vader Jos Bredenhoff, die voor het eerst sinds jaren weer bij de wedstrijd was. Hij heeft namelijk prostaatkanker.

We zijn in de 60e minuut naar huis gegaan, want hij was moe. Maar wat heeft mijn vader genoten! Ik zag hem gewoon weer genieten. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke avond met zijn kleinzoon Sem, die bij de Kidsclub was uitgeloot om met Jeroen Veldmate het veld te betreden.

Dank jullie wel.

Gr Marcel