Je zult er misschien een professioneel kogelstoter voor nodig hebben, maar veel letterlijker ‘op een steenworp afstand’ wordt het niet. Vanuit hun kantoor op de negende etage van de Leeuwenbrug kijken de medewerkers van MSML dagelijks uit op de nabijgelegen Adelaarshorst. Sinds deze zomer is er ook een zakelijke connectie: het softwarebedrijf uit Deventer verbindt zich als Partner aan Go Ahead Eagles.

Onderdeel van de samenwerking tussen MSML en Go Ahead Eagles is de ontwikkeling van een nieuwe officiële Go Ahead Eagles App, die medio augustus gelanceerd zal worden. Een traject dat in uitstekende handen is bij MSML, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van webapplicaties en mobiele apps voor Android en iOS.

Benutten
Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Marcel Letink (foto boven) en Mike Schoneveld. “Sindsdien zijn we hard gegroeid”, vertelt eerstgenoemde. “Veel van onze klanten bevinden zich in andere delen van Nederland, maar onze wortels liggen in deze regio. Daarom vinden we het mooi om samen te gaan werken met een Deventer partij met nationale bekendheid. Bovendien stroomt er bij meerdere medewerkers rood-geel bloed door de aderen, dus zij zullen als geen ander hun gevoel voor de club kunnen benutten in deze samenwerking.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Aanwezig tijdens het tekenmoment (van links naar rechts): Bram Groenen (MSML), Wouter Rutgers (Go Ahead Eagles), Marcel Letink, Mike Schoneveld, Jasper Jorna (allen MSML) en Jan Willem van Dop (Go Ahead Eagles).

Ontwikkelen
Algemeen directeur Jan Willem van Dop laat zich in voetbaljargon uit om de samenwerking vanuit Eagles-perspectief te duiden. “MSML is een echte versterking voor onze club”, aldus Van Dop. “Zowel zakelijk als op media-gebied. De afgelopen drie Eerste Divisie-jaren is onze communicatieafdeling uitgeroepen tot beste van de competitie. Aan de top komen is daarbij moeilijk; aan de top blijven nog veel moeilijker. Daarvoor moet je je blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor de Go Ahead Eagles App, een zeer belangrijk communicatiemiddel dat bovendien in de huidige tijd steeds belangrijker wordt. MSML is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan voor minimaal de komende drie jaar.”