Op sportpark De Muggert in Wesepe staat voor Go Ahead Eagles Onder-19 vanavond (aftrap om 20:00 uur) de eerste nacompetitiewedstrijd op het programma. Tegenstander van het team van O19-trainer Jan Kromkamp is Koninklijke HFC O19.

Go Ahead Eagles Onder-19 eindigde in het seizoen 2018/2019 op een zevende plaats in de Eerste Divisie-laag. Om ook volgend seizoen uit te mogen komen in de Eerste Divisie, moet Onder-19 in de nacompetitie drie knock-outwedstrijden winnend af zien te sluiten.

Mocht het team van Kromkamp vanavond de winst pakken tegen Koninklijke HFC O19 (dat in de reguliere competitie op een derde plaats eindigde in de Tweede Divisie A), dan treedt Go Ahead Eagles O19 aanstaande zaterdag (8 juni) aan voor de tweede nacompetitiewedstrijd. In dat geval reist het oudste jeugdteam van Go Ahead Eagles af naar Amsterdam voor een wedstrijd tegen AFC O19. De Amsterdammers eindigden dit seizoen op een tweede plaats in de Tweede Divisie A en wonnen afgelopen zaterdag hun eerste nacompetitiewedstrijd met 5-1 van De Treffers O19.