Go Ahead Eagles heeft gemerkt dat er onder fans enige commotie is ontstaan over het feit dat er twee afhaaldata (4 en 5 augustus) zijn gecreëerd voor het ophalen van hun seizoenkaart. De reden dat Go Ahead Eagles heeft gekozen voor deze ophaalmomenten, is de aanzienlijke waarde van het totale pakket dat seizoenkaarthouders dit seizoen ontvangen.

Naast hun seizoenkaart ontvangen seizoenkaarthouders namelijk ook een Eagles till I die Fan Voordeel-bulletin, terwijl de ruim 3.000 vroege beslissers ook nog eens een Eagles till I die sjaal én 20 euro aan consumptiemunten ontvangen. Hierdoor is de totale waarde van het volledige seizoenkaartpakket dusdanig groot, dat Go Ahead Eagles er absoluut zeker van wil zijn dat het pakket ook echt bij de juiste persoon aankomt. Dit kan door het creëren van afhaaldata óf door alle (duizenden) pakketten per aangetekende post te versturen. De laatste optie brengt echter een aanzienlijke kostenpost met zich mee; geld dat de club liever steekt in andere zaken die ten goede komen aan de club en haar supporters.

Bovendien gaat Go Ahead Eagles er van uit dat een groot aantal seizoenkaarthouders op de afhaaldata in De Adelaarshorst aanwezig zal zijn vanwege de oefenwedstrijd die Go Ahead Eagles tegen Al-Jazira speelt (vrijdag 4 augustus) en de Open Dag (zaterdag 5 augustus). Voor de seizoenkaarthouders die op deze data echt niet aanwezig kunnen zijn (bijvoorbeeld door vakantie), komt Go Ahead Eagles met een passende oplossing, zodat zij hun seizoenkaart sowieso in huis hebben als Go Ahead Eagles op vrijdag 25 augustus de eerste thuiswedstrijd tegen NEC speelt.