Niemand buitenspel. Dat is de ‘roodgele draad’ in de tweede editie van Kleuren van Juweel, die geheel in het teken staat van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal. Immers, Go Ahead Eagles is letterlijk en figuurlijk een club die midden in de maatschappij staat en vormt een verbindende factor in het leven van tienduizenden mensen in de regio.

In navolging van de Kerstspecial is ook deze editie van Kleuren van Juweel een waar juweeltje geworden. Zo blikt Randy Wolters terug op zijn jeugdjaren op de voetbalpleintjes van Leiden en is er in de Adelaarshorst een speciale ontmoeting tussen Tom Daemen en Asha uit Voorstad Oost. Met Sven Nieuwpoort wordt zijn Leven als een Prof doorgenomen en Gradus Klopman vertelt de lezer hoe het is om als OldStar door het leven te gaan. Kortom, een musthave voor de Eagles-supporter met hart voor de club én voor zijn medemens.

De Meer dan Voetbal special van Kleuren van Juweel is gratis op te halen in de Fanshop of bij de receptie van Go Ahead Eagles. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en zal volledig ten goede komen aan de programma’s die onder de vlag van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal plaatsvinden.

(Foto boven: Evert van de Worp)