Nieuws Algemeen

Nieuwe activiteiten voor Young Eagles staan voor de deur!

Young Eagles opgelet! Er staan weer een paar leuke activiteiten op de planning; één voor de Harly’s en één voor de Kootjes. In de herfstvakantie worden de Harly’s uitgedaagd voor ‘Expeditie Adelaarshorst’, terwijl de Kootjes een bijzondere middag met een aantal spelers gaan doorbrengen!

Harly´s (12 tot en met 16 jaar)

Op donderdag 21 oktober om 14:00 uur begint ‘Expeditie Adelaarshorst’! Op die dag gaan we allemaal leuke activiteiten doen, zoals een balletje trappen met de spelers én een speurtocht door het stadion! Na alle activiteiten kunnen jullie zelfs nog logeren in het supportershome. Daarvoor moeten jullie zelf een luchtbed en een slaapzak meenemen. De volgende dag, vrijdag 22 oktober om 12:00 uur, is de activiteit afgelopen.

Meld je snel aan voor 7 oktober, met je naam én leeftijd, via youngeagles@ga-eagles.nl. Er is plaats voor minimaal 15 en maximaal 30 Harly’s voor de activiteit. Voor € 20,- ben je er van donderdag 14:00 uur tot vrijdag 12:00 uur bij!  

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Kootjes (7 tot en met 11 jaar)

Op dinsdag 19 oktober organiseert Young Eagles voor de Kootjes het ‘Young Eagles Event’. Dit event begint om 14:00 uur en is ongeveer om 16:00 uur afgelopen. Jullie kunnen een aantal spelers van de eerste selectie allerlei vragen stellen én je kan een balletje met hen trappen!

Opgeven kan tot donderdag 14 oktober (8:00 uur) door een mail te sturen naar youngeagles@ga-eagles.nl. Vermeld daarin je naam én je leeftijd. Er is plaats voor 150 kinderen, dus geef je snel op! Je krijgt nog voor 19 oktober een mail met de verdere gegevens voor die dag.

Terug naar overzicht