Eerste Selectie

Nieuwe mega-actie: Join the club met een halve seizoenkaart!

De eerste seizoenshelft zit erop. Met gemiddeld ruim 8800 toeschouwers bij thuisduels, werd er tweewekelijks in de Adelaarshorst samen gestreden voor de punten. In de tweede seizoenshelft gaat Go Ahead Eagles wederom strijden om de bovenste plaatsen! Ben jij erbij om Go Ahead Eagles te supporten in topwedstrijden tegen bijvoorbeeld FC Volendam, VVV-Venlo en NAC Breda? Ben jij erbij als de prijzen worden verdeeld? Profiteer dan nu van de speciale ‘Join the club’-actie!

Deze week valt er op maar liefst 170.000 deurmatten in de wijde omgeving van de Adelaarshorst een speciale feestdagenflyer op de deurmat. Op de voorkant van de flyer vind je een leuke kerstfoto van de spelers; op de achterkant wordt de nieuwe ‘Join the club’-actie uitgelegd. Met deze actie kun je heel voordelig een halve seizoenkaart bestellen! Van €135 voor €95 of €85!

Eenvoudig bestellen
Met de halve seizoenkaart heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden in de Adelaarshorst! Je halve seizoenkaart(en) bestellen en betalen kan eenvoudig via deze link. Nadat je de gehele procedure hebt doorlopen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Interesse kenbaar maken in een halve seizoenkaart voor de Coldec Lounge (inclusief Go Ahead Eagles shirt) kan via een mail naar commercie@ga-eagles.nl. In de eerste week van 2016 wordt dan contact opgenomen.

Namens selectie en staf: dank voor je support! Als dank krijgen alle bestaande en nieuwe seizoenkaarthouders tegen inlevering van de flyer €10 korting op een Go Ahead Eagles-shirt!

Hieronder alvast een voorproefje van een Avondje Adelaarshorst:

Terug naar overzicht