Eerste Selectie

Nieuwelingen en jeugdexponenten tijdens eerste training in Terwolde

Voor de 32e keer strijkt de eerste selectie van Go Ahead Eagles aanstaande zondag (19 juni) neer op sportpark De Woldermarck in Terwolde voor de eerste training van een nieuw voetbalseizoen. Voor het eerst sinds 2019 mag Go Ahead Eagles gelukkig weer supporters ontvangen op ‘Klein Milanello’ tijdens de allereerste officieuze balomwentelingen van seizoen 2022/2023.

Tijdens de eerste dag van het Intermontage Trainingskamp zal er onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer René Hake van 11:00 tot 12:00 uur worden getraind op het hoofdveld van SV Terwolde. Go Ahead Eagles begint de voorbereiding op Eredivisiejaargang 2022/2023 met vijf nieuwelingen in de gelederen: Jeffrey de Lange, Xander Blomme, Rashaan Fernandes, Jahnoah Markelo en Finn Stokkers. Daarnaast sluiten er zes jeugdspelers aan bij de eerste selectie: Ian van Baalen, Lars Groenendijk, Milan Berenschot, Stan ter Haar, Pim Saathof en Robbin Weijenberg.

De eerste training is vrij toegankelijk voor publiek, dat in de kantine van sportpark De Woldermarck terecht kan voor een natje en een droogje. Gezien de beperkte parkeergelegenheid rond het sportcomplex aan de Everwijnstraat wordt geadviseerd om zoveel mogelijk per fiets, brommer, scooter of te voet naar ‘Klein Milanello’ te komen. Graag tot zondag in Terwolde!

Bekijk via deze link het volledige wedstrijdprogramma van de voorbereiding.

Terug naar overzicht