Nieuws Algemeen

Nieuwjaarskorting van 30 procent op wedstrijdshirt, -broekje en -kousen!

Met 100 procent inzet en beleving het wedstrijdshirt om de schouders dragen. Met die mindset werkt de eerste selectie van Go Ahead Eagles sinds afgelopen zondag stap voor stap toe naar de hervatting van de Eredivisie op zaterdag 15 januari tegen RKC Waalwijk. In de Fanstore zijn we het nieuwe jaar op 70 procent begonnen. Op wedstrijdshirts, -broekjes en -kousen geldt namelijk een nieuwjaarskorting van 30 procent! 

Wat je dient te weten over de nieuwjaarskorting…

  • Het is NIET mogelijk om ‘korting op korting’ te stapelen. Heb je dus als seizoenkaarthouder eerder dit seizoen nog geen gebruik gemaakt van de optie om met 50% korting een wedstrijdshirt aan te schaffen? Dan betekent het niet dat je nu ineens 50 + 30 = 80% korting ontvangt bij de aankoop van een wedstrijdshirt. Uiteraard mag je wél gebruik maken van de 50% kortingsoptie voor een wedstrijdshirt en daarnáást eventueel profiteren van 30% korting bij het bestellen van een wedstrijdbroekje en/of wedstrijdkousen.
  • De korting van 30% korting is ook geldig bij het bestellen van een wedstrijdshirt, -broekje en/of -kousen in de webshop. De optie voor 50% korting op een wedstrijdshirt kun je als seizoenkaarthouder alleen verzilveren door je shirt te bestellen in de Fanstore (en dus NIET in de webshop).
  • Vanwege de geldende coronamaatregelen geldt voor de Fanstore op dit moment ‘Click & Collect’. Stuur een mail naar fanstore@ga-eagles.nl met de shirtmaat die je graag wilt bestellen. Vervolgens wordt er voor je gekeken of deze shirtmaat nog op voorraad is en, zo ja, op welk tijdstip je je wedstrijdshirt (en/of wedstrijdboekje en -kousen) kunt komen ophalen en afrekenen. Let wel: ophalen kan alleen op woensdag. En: telefonisch bestellen is NIET mogelijk.
Terug naar overzicht