De contouren van het nieuwe seizoen beginnen gelukkig steeds meer vorm te krijgen. Gisteren publiceerde de KNVB de speeldagenkalender voor voetbaljaargang 2020/2021. Nog twee maanden geduld en de bal gaat op vrijdag 28 augustus (eindelijk!) weer rollen in de Keuken Kampioen Divisie.

Een minstens zo belangrijk moment in aanloop naar het nieuwe seizoen: over drie dagen is het Deadline Day! Oftewel: je hebt nog tot en met aanstaande dinsdag (30 juni 2020) de mogelijkheid om je eigen vaste plaats in De Adelaarshorst veilig te stellen door je seizoenkaart te verlengen.

Drie seizoenkaartkeuzes

Bij het verlengen / bestellen van je seizoenkaart bieden we je drie keuzes: ‘Full Support’, ‘Full Support with discount’ en ‘Full Compensation’. Vanaf woensdag 1 juli worden alle niet verlengde seizoenkaartplaatsen vrijgegeven, waardoor ook andere supporters een seizoenkaart kunnen kopen voor de vrijgekomen plekken in De Adelaarshorst.

Bestel / verleng hier je seizoenkaart voor seizoen 2020/2021. Vragen? Lees dan eerst hier of je vraag bij de FAQ staat.

Symbolisch aandenken

Er is nóg een reden om uiterlijk 30 juni je seizoenkaart te verlengen. Als je dit namelijk vóór 1 juli 2020 doet, ontvang je een symbolisch aandenken van Go Ahead Eagles. Als blijk van waardering voor de onvoorwaardelijke steun die je toont door – ook in de huidige moeilijke periode – je seizoenkaart te verlengen. Bovendien betreft het een aandenken dat volledig aansluit bij de collectieve rood-gele gedachte:

Samen komen we sterker terug.
Samen laten we zien:

WE ARE THE EAGLES!​​​​​​​