Nieuws Algemeen

Nog geen winterstop voor Go Ahead Eagles O18, O14 en O13

Mede door de onlangs aangescherpte coronamaatregelen komen er morgen slechts drie jeugdteams van Go Ahead Eagles in competitieverband in actie. Waar Go Ahead Eagles O13 en O14 – kijkend naar de ranglijsten – een gelijkwaardige tegenstander treffen, daar ontmoet Onder-18 dezelfde tegenstander als afgelopen zaterdag.

Go Ahead Eagles O14 speelt morgen een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur O14. De nummers 3 en 4 uit Divisie 3A trappen om 11:30 uur af op Sportpark Zuiderlaan in Twello. Het jongste jeugdelftal van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie – Go Ahead Eagles O13 – reist af naar sportpark Nieuw Hanenburg in ’s-Gravenhage voor een duel tegen Quick O13. Drie weken na het (helaas verloren) duel met De Graafschap O13 mag het team van Martijn Jongbloed eindelijk weer de wei in voor een competitiewedstrijd. De wedstrijd in de middenmoot van Divisie 2A begint om 13:00 uur.

Go Ahead Eagles O18 gaat op herhaling tegen de leeftijdsgenoten van FC Eindhoven. Afgelopen zaterdag stond exact hetzelfde affiche op het programma. Het elftal van trainer Tristan Berghuis trok in dit inhaalduel met tien spelers aan het langste eind (3-2 winst) en hoopt dit kunststukje morgen in de Lichtstad te herhalen (maar dan met elf spelers). Het duel vangt aan om 15:00 uur.

In verband met de coronamaatregelen is publiek helaas niet welkom bij de wedstrijden van de jeugdteams. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie volg je de hele dag de ontwikkelingen op de velden.

Go Ahead Eagles O14 Fc Emmen O14 (1) Carlo Bruil

Terug naar overzicht