Wil jij op donderdag 23 januari met de autoregeling naar de bekerwedstrijd IJsselmeervogels – Go Ahead Eagles? Doordat enkele supporters per ongeluk extra ‘parkeerkaarten’ hebben gekocht in plaats van ‘autokaarten’, is er een aantal parkeerkaarten vrijgekomen. Er is in Spakenburg daarom nog plaats voor vijf auto’s!

Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere bestuurder / auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats bij IJsselmeervogels én een ticket voor de wedstrijd.

Bijvoorbeeld: Henk, Jeffrey en Silvia willen samen naar IJsselmeervogels – Go Ahead Eagles. Henk is de chauffeur. Dan moet Henk zijn kaart voor het vak ‘parkeerkaart uitwedstrijd’ kopen. Deze parkeerkaart geldt tevens als toegangskaart voor het uitvak van IJsselmeervogels. Jeffrey en Silvia kopen beiden hun kaart voor het vak ‘auto’ (en dus niet voor ‘parkeerkaart uitwedstrijd’) om toegang te krijgen tot het uitvak en rijden met Henk mee richting Spakenburg.

Bestel hier online je tickets.