Go Ahead Eagles Onder-17 treft morgen op sportpark De Zandweerd een tegenstander waar het vier weken geleden ook tegen speelde: Alphense Boys. De aftrap is om 11.30 uur.

De tegenstander uit Alphen aan den Rijn zal revanche zoeken, want door het 2-2 gelijkspel daags voor Kerst, kon die ploeg een streep zetten door de ambities om mee te doen aan de kampioenspoule. Beide teams zijn de tweede seizoenshelft ingedeeld in de eerste divisie laag. Go Ahead Eagles begon vorige week met een 3-5 overwinning tegen De Graafschap en ook Alphense Boys won: met 3-1 van FC Den Bosch.

Onder-15 speelt een uitwedstrijd tegen FC Emmen (12.30 uur). De Drenthenaren, derde in de eerste divisie A, wonnen eerder dit seizoen met 0-2 van hekkensluiter Go Ahead Eagles O15. Het Onder-13-elftal doet zaterdag mee aan het Toptoernooi bij Elburger SC en is ingedeeld in een poule met de gastvereniging, PEC Zwolle, FC Emmen, Willem II en NAC Breda. Het team van trainer Uğur Yildirim begint om 10.00 uur met een wedstrijd tegen FC Emmen. De overige deelnemers (poule A) zijn VVV-Venlo, FC Groningen, NEC/FC Oss, Quick ’20, BFC en Quick Boys. De finale staat om 15.50 uur op het programma. Het complete speelschema is hier te vinden.

Go Ahead Eagles Onder-19 is vrij.