Onder-13 en Onder-15 sluiten seizoen af met zege

Go Ahead Eagles Onder-13 en Onder-15 hebben beide hun laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Voor Onder-13 ging dat wederom met speels gemak. Bij Onder-15 was daar een miraculeuze comeback voor nodig.

Bij Onder-15 leek het seizoen als een nachtkaars uit te gaan op bezoek bij sc Heerenveen O15. Na 45 minuten stonden de mannen van Patrick Kieftenbelt al met 3-0 achter, maar in de tweede helft werd de rug gerecht. Na twee treffers van Maurits ten Napel was Onder-15 helemaal terug in de wedstrijd (3-2), maar lange tijd leek het toch met lege handen terug naar Deventer te keren. Totdat een minuut voor tijd Boris van Dieren de stand gelijk trok: 3-3. Het werd zelfs nog mooier voor de rood-gele talenten toen Jayden Jankie in blessuretijd de winnende maakte: 3-4. Onder-15 eindigde dankzij de overwinning op een keurige vijfde plaats in Divisie 2A. Onder-13 boekte opnieuw een overtuigende zege. De equipe van Bram Meuwissen won met 0-6 bij Quick O13. De hattrick hero’s Yuen Hu en Esad Deniz drukten duidelijk hun stempel op de wedstrijd. Met 42 punten uit 14 wedstrijden heeft Onder-13 een perfect score behaald in Divisie 5A. Ook het doelsaldo van 71-11 spreekt boekdelen. Volgend seizoen zal Onder-13 zijn wedstrijden afwerken in Divisie 2.