Nieuws Algemeen

Onder-15 en Onder-14 consolideren tweede plaats

Twee wedstrijden dit weekend voor de Go Ahead Eagles Voetbalacademie. Onder-15 nam het gisteravond op eigen veld op tegen PSV O15, terwijl Onder-14 vandaag een bezoek bracht aan sc Heerenveen O14.

In Divisie 1A kwam Go Ahead Eagles O15 tegen de leeftijdsgenoten van PSV in de eerste helft op een 0-1 achterstand. Een benutte strafschop zorgde er in de tweede helft voor dat de Eindhovenaren de voorsprong verdubbelden naar 0-2. Uiteindelijk wist het team van Peter Vogel alsnog een punt uit het vuur te slepen dankzij doelpunten van Jayden Wilsterman en Adnan El Boujjoufi: 2-2. Door het gelijkspel blijft Go Ahead Eagles O15 in Divisie 1A op een tweede plaats staan. Volgende week zaterdag (1 juni) wacht de slotwedstrijd tegen FC Utrecht O15, dat zich vandaag door een zege op Feyenoord O15 tot kampioen kroonde.

Onder-14 bracht een bezoek aan Friesland voor het duel met sc Heerenveen O14. De manschappen van Patrick Kieftenbelt wonnen de wedstrijd met 2-5. Na de openingstreffer van de Friezen was Esad Deniz er met twee doelpunten verantwoordelijk voor dat de achterstand werd omgezet in een voorsprong: 1-2. Door een goal van Yuen Hu en opnieuw twee treffers van Esad Deniz liep Go Ahead Eagles O14 uit naar 1-5, voordat sc Heerenveen O14 nog een keer tegen scoorde. Door de zege blijft Go Ahead Eagles O14 op een tweede plaats staan en wordt volgende week zaterdag (1 juni) in een rechtstreeks duel met koploper FC Utrecht O14 – dat twee punten meer heeft – bepaald wie zich tot kampioen van Divisie 2A kroont.

Terug naar overzicht