Jong Go Ahead Eagles is vijf wedstrijden onderweg in poule A van de Reservecompetitie en staat bovenaan. De ploeg van Kick Maatman is nog altijd ongeslagen en vervolgt morgen (maandag 30 september) om 18:30 uur in De Adelaarshorst de competitie met de thuiswedstrijd tegen Jong De Graafschap.

In de laatste thuiswedstrijd die Jong Go Ahead Eagles speelde, pakte het twee weken geleden knap een punt tegen Jong Feyenoord: 0-0. De Rotterdammers traden aan met onder anderen Jens Toornstra, Yassin Ayoub en Jan-Arie van der Heijden, maar de manschappen van Maatman lieten zich niet afschrikken door al die spelers met Eredivisie-ervaring. Vorige week speelde Jong Go Ahead Eagles gelijk, ditmaal werd Jong Heracles Almelo in het Erve Asito op een 1-1 gelijkspel gehouden.

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Dennis Bresser)

In De Adelaarshorst wacht maandagavond in de zesde speelronde de wedstrijd tegen Jong De Graafschap. De ploeg uit Doetinchem staat een-na-laatste in de competitie en verloor drie van de vier duels die het speelde. Vorige week kwam de beloftenploeg uit Gelderland niet in actie, terwijl Jong De Graafschap in de week daarvoor met 0-2 verloor van Jong Heracles. In april troffen Jong Go Ahead Eagles en Jong De Graafschap elkaar voor het laatst en destijds eindigde het duel in De Adelaarshorst in een 1-1 gelijkspel.