Afgelopen vrijdagavond beleefden de mannelijke bewoners van de Sallandse ouderenzorgorganisatie ZGR een onvergetelijke avond. Onder begeleiding van medewerkers, vrijwilligers en familieleden mochten zij gratis de wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen RKC Waalwijk bijwonen.

Het begon allemaal enkele maanden geleden toen medewerkster welzijn Sandra Ruiter haar stoute schoenen aantrok en een mail stuurde naar Go Ahead Eagles. “Want hoe leuk zou het zijn om ‘onze mannen’ mee te nemen naar een echte voetbalwedstrijd?”. Haar aanstekelijke enthousiasme zorgde ervoor dat ZGR afgelopen vrijdag met ruim vijftig man gratis om 20:00 uur bij de aftrap aanwezig mochten zijn.

Tekst gaat verder onder foto.


 
De voorpret begon echter al eerder op de avond. Rond 17:00 uur parkeerde de spelersbus van Go Ahead Eagles namelijk voor woonzorglocatie ZGR Brugstede in Lemelerveld, die de mannen geheel in stijl naar De Adelaarshorst bracht. Onderweg werden enthousiaste supporters opgepikt bij vier andere woonzorglocaties van ZGR in Raalte en Heeten, waarna de volle spelersbus uiteindelijk rond 19:30 uur bij het stadion arriveerde. Daar was de weg al vrijgemaakt voor de VIP-gasten van de avond.

Tekst gaat verder onder foto.


 
De luide toejuichingen van de ZGR-mascottes resulteerden uiteindelijk niet in een overwinning voor Go Ahead Eagles, maar het was niet meer dan slechts een klein smetje op een bijzonder geslaagd mannenuitje!


(Foto: Henny Meyerink)


 

(Foto: Henny Meyerink)