De afgelopen dagen volgden de ontwikkelingen met betrekking tot het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus elkaar in razendsnel tempo op. De gezondheid van spelers, staf, medewerkers, vrijwilligers en supporters staat voor Go Ahead Eagles te allen tijde voorop, waarbij de voorschriften, richtlijnen en adviezen van het RIVM voor de club leidend zijn

Vandaag heeft Go Ahead Eagles besloten dat het kantoorpersoneel van de club alle afspraken en contactmomenten, zowel intern als extern, tot een minimum beperkt en zoveel mogelijk vanuit huis werkt. In navolging van het stadion en de trainingsfaciliteiten zijn daarom ook de receptie van gebouw Larenstein en de Fanstore tot en met maandag 6 april gesloten. Voor vragen en/of nadere informatie is Go Ahead Eagles wel bereikbaar via info@ga-eagles.nl.

Kaarten Cambuur-thuis en Helmond Sport-thuis

Door het opschorten van de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie tot na 6 april, vinden de wedstrijden Go Ahead Eagles – SC Cambuur (gepland voor vrijdag 20 maart) en Go Ahead Eagles – Helmond Sport (gepland voor vrijdag 3 april) geen doorgang. De tickets voor deze wedstrijden blijven echter gewoon geldig voor de nog nader vast te stellen nieuwe speeldata van deze competitieduels.

Zoals gezegd, de gezondheid van onze supporters is momenteel een voorname zorg voor ons. Op de website van het RIVM lees je hoe je kunt voorkomen het coronavirus onder de leden te krijgen. Laten we elkaar in deze moeilijke tijden steunen en er zijn voor elkaar!