Vanavond is De Adelaarshorst afgeladen vol voor de beslissende wedstrijd van het seizoen 2018/2019. Bijna tienduizend toeschouwers behoren tijdens Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk tot de gelukkige aanwezigen. Het aantal keer dat we de afgelopen dagen ‘nee’ moesten verkopen, was echter minstens zo groot als het aantal verkochte kaarten.

Het is een scenario dat in het seizoen 2019/2020 hoogstwaarschijnlijk vaker voor zal komen, want de afgelopen dagen ging het namelijk hard met de verkoop van seizoenkaarten. Zeg maar gerust: héél hard.

Wil jij voorkomen dat je volgend seizoen ‘nee’ te horen krijgt op het moment dat je een wedstrijd in De Adelaarshorst wilt bezoeken? Tegen een van de topteams uit de Eerste Divisie of misschien wel tegen de absolute toppers van de Eredivisie? Bestel dan uiterlijk vandaag (dinsdag) vóór 18:30 uur je seizoenkaart.

Vanaf 18:30 uur zetten we vandaag de seizoenkaartverkoop ‘on hold’ en wordt bekeken of er nog seizoenkaarten voor het aankomende seizoen beschikbaar zijn. Het is daarbij zeker niet ondenkbeeldig dat we het bordje ‘Seizoen 2019/2020 uitverkocht!’ voor het raam van de Fanstore moeten hangen. Grijp dus je kans, nu het nog kan!