Leon de Kogel met zijn elfde en twaalfde van het seizoen, Jeffrey Rijsdijk die ‘m in de kruising krult, Man of the Match Theo Zwarthoed die ook in zijn zesde wedstrijd geen velddoelpunt tegen kreeg… Het was gisteravond wederom een wedstrijd vol hoogtepunten. Het mooiste hoogtepunt was echter de uitverkochte Adelaarshorst, die 90 minuten lang zij aan zij streed met de koploper van de Jupiler League.

En koploper blijven we sowieso nog twee weken. Na het interlandweekend gaat de novembermaand verder met enkele heuse toppers. Zo wacht na het uitduel met FC Oss (20 november), op vrijdag 27 november een thuiswedstrijd tegen naaste belager FC Eindhoven.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is gestart. Gaan we net als tegen FC Dordrecht samen strijden in een uitverkocht huis? Houden we samen onze onverslaanbare status in eigen huis vast? Samen met Leon, Theo, Bart, Xandro, Randy, en alle anderen?

Theo Zwarthoed wijst graag aan waar je moet klikken om kaarten te bemachtigen. Hier dus.

DEVENTER , 06-11-2015 , Stadion de Adelaarshorst , Jupiler Leagie , seizoen 2015 / 2016 , voetbal , Go Ahead Eagles - FC Dordrecht , Go Ahead Eagles keeper Theo Zwarthoed