Afgelopen maandagavond eindigde de veiling van acht match worn shirts, die de spelers van Go Ahead Eagles droegen tijdens de wedstrijden in de Play-Offs tegen FC Den Bosch en/of RKC Waalwijk. Het resultaat: een totaalbedrag van € 1.352,- voor de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

De veiling van de shirts vond plaats volgens het gesloten veilingmodel. Met andere woorden: iedereen had de mogelijkheid om een willekeurig bod uit te brengen op de shirts, zonder dat supporters van elkaar wisten welke bedragen er geboden werden. Sinds vorige week donderdag werd er lustig op los geboden, overboden en opnieuw geboden. Sommige supporters overboden zelfs hun aanvankelijke eerste bod in een poging om een uniek match worn shirt te bemachtigen.

Go Ahead Eagles neemt nog persoonlijk contact op met de hoogste bieders. Namens Go Ahead Eagles en onze jeugdspelers van de Voetbalopleiding: ontzettend bedankt voor het bieden!

Onderstaand de hoogst geboden bedragen op de acht match worn shirts:

Shirt met rugnummer 2 (Julian Lelieveld): € 125,-

Shirt met rugnummer 7 (Jaroslav Navrátil): € 275,-

Shirt met rugnummer 17 (Julius Bliek): € 155,-

Shirt met rugnummer 23 (Richard van der Venne): € 180,-

Shirt met rugnummer 24 (Orhan Džepar): € 150,-

Shirt met rugnummer 26 (Maarten Pouwels): € 257,-

Shirt met rugnummer 29 (Jarno van den Bos): € 100,-

Shirt met rugnummer 31 (Sam Beukema): € 110,-

Assistent-scheidsrechters gezocht!
Nu we het toch over de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding hebben: voor Go Ahead Eagles Onder-17 en Onder-15 zijn we voor voetbaljaargang 2019/2020 nog op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Wil jij onderdeel uitmaken van een Voetbalopleiding die volop in ontwikkeling is en je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugdspelers van Go Ahead Eagles? Kijk dan hier of jij de assistent-scheidsrechter bent op wie Onder-17 en Onder-15 aankomend seizoen kunnen bouwen!

Geen reacties meer mogelijk.