‘Het gaat weer over voetbal aan de Vetkampstraat’

Beste supporters van Go Ahead Eagles,

Vorig jaar trapten we de seizoenkaartcampagne ook af met een open brief aan jullie, de fans. We hadden een rotjaar achter de rug en moesten schuldbewust optekenen dat ons Home of Football meer een Home of Ontslagen Trainers, Gênante Nederlagen en Strafmaatregelen van de KNVB was geworden…

Maar we sloten de brief hoopvol af, met de belofte dat we er alles aan gingen doen van De Adelaarshorst weer een echt Home of Football te maken. Waar wordt meegestreden als de prijzen worden verdeeld: tijdens de Play-Offs.

We zijn nu een jaar verder. De opbouw van Go Ahead Eagles is in volle gang. Tevreden kunnen we concluderen dat het dit jaar vooral weer over voetbal gaat aan de Vetkampstraat. Dat we zeven wedstrijden voor het einde van de competitie op koers zijn voor een plek in de nacompetitie.

Desondanks is achteroverleunen er absoluut niet bij. Niet voor de spelers en staf, maar ook zeker niet voor de mensen die elke dag in touw zijn om de club naar een hoger plan te tillen. De stappen die we willen zetten met Go Ahead Eagles, zet je niet in één jaar. Het is een traject van meerdere jaren, van vallen, oprichten en opstaan. Met z’n allen de schouders eronder en dóór.

We kregen dit seizoen in De Adelaarshorst boeiende voetbalgevechten voorgeschoteld. Hopelijk heb je er net zo van genoten als wij. Heb je in tegenstelling tot vorig jaar weer elke twee weken zin om naar de Vetkampstraat te gaan. Verheug je je op de rest van het seizoen, en ook al stiekem een beetje op volgend seizoen. Wat gaat dit nieuwe jaar, ons 100e aan de Vetkampstraat(!), brengen?

Samen bouwen we dan in ieder geval weer verder aan Go Ahead Eagles. En kunnen we in de volgende open brief weer concluderen dat we stappen hebben gezet, op weg naar het ultieme doel: De Adelaarshorst jaar in, jaar uit, het Home of Football.

Oprecht veel dank voor je support, hopelijk ook volgend seizoen.

Groet, namens iedereen bij Go Ahead Eagles,

Hans de Vroome
Voorzitter Go Ahead Eagles

Klik hier om naar de actiepagina van de seizoenkaartverkoop te gaan!

Colofon Home of Football:
Brand Specials (ontwerp & visuals)
Wemessage (digitale uitrolling)
Rocketboys & Özcan Akyol (Home of Eus II)
Erik Pasman (fotografie)
Jeffrey Hurenkamp (fotografie)
Henny Meyerink (fotografie)