De Go Ahead Eagles Open Dag 2017 zit erop! In samenwerking met de Supportersvereniging Go Ahead Eagles mochten we vandaag 10.800 bezoekers verwelkomen aan de Vetkampstraat 1.

Daar was voor elk wat wils. De jeugdige fans gingen natuurlijk op foto- en handtekeningenjacht bij de selectie en staf. Eén van de spelers was een tijdje onvindbaar, maar hij bleek ondergedompeld in de kruising tussen een jacuzzi en ballenbak, neergezet door Thermen Bussloo!

Natuurlijk waren de vaste publiekstrekkers ook van de partij. Petje Op/Petje Af, de spelerspresentatie (beide terug te kijken op Facebook.com/GAEagles), de vogelshow en de verkoop van de (wedstrijd)kleding van vorig seizoen konden rekenen op veel bezoekers. Ook the new kid in town, het supporterscafé ‘Club Kippenhok’ achter de Leo Halle tribune, was drukbezocht.

De oudere jongeren lieten zich massaal vereeuwigen als trainer van Go Ahead Eagles. Dit voor het ultieme Go Ahead Eagles-boek dat begin december uitkomt. Hierin kunnen fans hun favoriete elftal uit de clubgeschiedenis samenstellen, met daaronder een portret van zichzelf als trainer. Bij de lanceringskraam van het boek kon een officiële trainersfoto (inclusief clubcolbert) alvast kosteloos worden gemaakt. Meer info over het boek, dat nu al voor te bestellen is, lees je hier.

Go Ahead Eagles en de Supportersvereniging bedanken alle bezoekers en vrijwilligers voor weer een uitstekend verlopen Open Dag! Het foto en video-verslag lees je terug op Facebook.com/GAEagles en Twitter.com/GAEagles.