Eerste Selectie

Open Huis: van megakorting tot meet and greet

Een meet & greet met de spelers, kledingverkoop, de opening van het maatschappelijk plein, tours door het stadion en een officiële competitiewedstrijd van de A1 in het stadion. Het zijn zomaar wat ingrediënten van het Open Huis van Go Ahead Eagles aanstaande zaterdag.

Daags na het duel met FC Emmen (alle informatie over opgeven vind je hier) gaan om 12:00 uur de stadionpoorten open. Het veelzijdige programma:


12:00 uur: Kledingverkoop

In het middelste verkooppunt achter de Leo Halle tribune, gaat de overgebleven kleding van de selectie en Voetbalopleiding van vorig seizoen in de verkoop. Dit tegen zeer scherpe prijzen. Let wel: op = (vanzelfsprekend) op. Ook in de fanshop zijn er eenmalig flinke kortingen: 20% op het gehele assortiment!!


12:00 uur-14:00 uur: Tours door stadion + meet & greet spelers en staf

Wil je het vernieuwbouwde stadion van binnen zien? Dat kan! Tussen 12:00 uur en 14:00 uur kunnen fans door het hoofdgebouw lopen. Zie de kleedkamers van binnen, of de nieuwe business lounges. In elke ruimte zitten enkele spelers en stafleden klaar voor handtekeningen en foto’s!


12:00 uur-15:00 uur: Live-muziek

Geniet op het supportersplein van een hapje, drankje én live-muziek!


12:30 uur: Opening maatschappelijk plein en bekendmaking trapopgangen

Een mooi moment waar je echt bij moet zijn! Het maatschappelijk plein van Go Ahead Eagles wordt officieel geopend. Tijdens de opening wordt ook bekendgemaakt naar welke drie rood-gele helden de trapopgangen van de Leo Halle tribune worden vernoemd. De opening vindt plaats op het supportersplein! Komt allen!


12:00 uur-17:00 uur: Activiteiten

Om het stadion valt er veel te beleven voor jong en oud: enkele kramen, een springkussen, een zweefmolen, schminken, verschillende sporten (georganiseerd door Sportbedrijf Deventer), etc., etc.! Ook loopt de VriendenLoterij rond. Door een lot te kopen bij de VriendenLoterij maak je kans op prachtige prijzen én steun je Go Ahead Eagles. Bovendien krijg je alleen zaterdag bij het kopen van één of meerdere loten een gesigneerde Eagles-bal. Let wel: op=op!


14:00 uur-14:40 uur: Vogelshow Valkerij Rijssen in het stadion

Harly en zijn gevleugelde vrienden zijn onderdeel van een spectaculaire vogelshow van Valkerij Rijssen. Deze vindt plaats in het stadion! Een echte must-see!


15:30 uur-17:20 uur: Go Ahead Eagles A1 – ACV Assen A1

Oude tijden herleven! Het oudste team van de Voetbalopleiding speelt een competitiewedstrijd in de Adelaarshorst. In vervolgen tijden kwamen er duizenden fans op de wedstrijden van de (betaalde) jeugd af. Dit met namen als Adrie Steenbergen en Dick Schneider.
Wat zou het prachtig zijn als we die oude tijden helemaal kunnen laten herleven met goed gevulde tribunes. De hoofdtribune, Leo Halle tribune en IJsseltribune zijn, net als de rest van de dag, geopend! Kom langs en moedig de sterren van de toekomst aan. Zodat je, over een jaar of vijf kan zeggen: “Die heb ik ooit nog in de A1 zien spelen. Toen zag ik al dat ’t een goeie was!”

Open Huis

Terug naar overzicht