Dinsdag gingen Jeffrey Rijsdijk en Bart Vriends op verjaardagsbezoek bij Niels. Niels is 25 jaar en groot fan van Go Ahead Eagles.

Al een aantal jaar strijdt Niels tegen kanker. Hij leek de zware strijd in zijn voordeel te hebben beslist, maar helaas kwam de ziekte terug. Ditmaal op twee plekken in zijn lichaam. Nu ondergaat de Deventenaar in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam één van de zwaarste behandelingen. Het eerste wat hij inpakt als hij na een rustweek… weer naar Amsterdam moet, is zijn Go Ahead Eagles-shirt. Die heeft hij altijd aan in het ziekenhuis. Als een soort talisman van stof.

Nu de strijd al een aantal jaar voortduurt, valt deze steeds zwaarder voor Niels. Hij wil niets liever dan weer een keer naar de Adelaarshorst, om zijn geliefde rood-geel aan te moedigen. Samen met z’n Go Ahead Eagles-makkers op Vak 7. Zijn laatste wedstrijd was Zwolle-uit, vorig seizoen. Zat hij in het uitvak, dronken van geluk toen Go Ahead Eagles won.

Niels en zijn familie en vrienden doen er vanzelfsprekend álles aan om ook de allerbelangrijkste strijd van de wereld te winnen: die om gezondheid. Een hart onder de riem is daarbij meer dan van harte welkom.

Daarom: mocht je een kaart kunnen sturen naar deze mede-Eagle in nood, dan maak je daarmee zijn dag. Dan bevestig je hem eens te meer dat hij er als Eagle nooit alleen voor staat.

De kaart kan naar:
Niels Buitenkamp
Kattestaart 30
7422 SV Deventer
Bij voorbaat heel hartelijk dank, ook namens de familie en vrienden van Niels.