Meer dan Voetbal
Voetbal is meer dan voetbal. Go Ahead Eagles is Meer dan Voetbal. Go Ahead Eagles leeft, verbindt, ontroert, helpt, zorgt en geeft om de stad en de regio. Elk dorp heeft een voetbalvereniging. Voetbal verbindt alle lagen van de bevolking, van man tot vrouw, van jong tot oud. Hierdoor heeft de voetbalclub een belangrijke maatschappelijke functie. Dit maakt voetbal tot het grootste sociale netwerk van ons land.

Go Ahead Eagles is uniek, er is maar één zo’n club. Samen zijn we één. ONE Go Ahead Eagles.

Missie en visie
Voetbal en Go Ahead Eagles vormen een verbindende factor in het leven van tienduizenden mensen in de regio Deventer, Stedendriehoek en Salland. En ook op het Stadionplein van Go Ahead Eagles staat niemand buitenspel. Ons Home of Football is jouw Home of Football. De activiteiten van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal konden in het seizoen 2017/2018 dan ook rekenen op 89.541 deelnemers.

Go Ahead Eagles wil zijn maatschappelijke betrokkenheid, hetgeen in het DNA van de club zit, duidelijk zichtbaar maken voor de samenleving. De drie maatschappelijke pijlers van de club zijn:
– Gezonde leefstijl
– Duurzaamheid
– Sociale kwaliteit

Go Ahead Eagles is er voor iedereen en is de verbindende partij om kansen in de samenleving te bieden en te benutten voor een duurzame en sterkere samenleving. ONE Go Ahead Eagles.

Stichting Eagles4Deventer
MVO raakt elk facet van de club en de maatschappij. De coördinator van de afdeling Meer dan Voetbal managet de maatschappelijke pijler van Go Ahead Eagles. De stichting Eagles4Deventer is een middel ter ondersteuning van de maatschappelijke pijler. De stichting is gekwalificeerd als een zogenaamde ANBI (algemeen nut beogende instelling). Voordeel hiervan is dat giften door bedrijven en particulieren aan de stichting fiscaal aftrekbaar zijn.

Postadres Go Ahead Eagles
Postbus 184
7400 AD Deventer

Stadion De Adelaarshorst
Vetkampstraat 1
7416 WK Deventer
Telefoon: 0570 – 621357