Go Ahead Eagles en FC Eindhoven zijn het alsnog eens geworden over de overstap van Jay Idzes naar De Adelaarshorst. Vandaag tekende de 20-jarige middenvelder definitief een driejarige verbintenis met de club.

Jay Idzes werd aanvankelijk al op 22 mei als nieuwe aanwinst gepresenteerd door Go Ahead Eagles. Alles leek in kannen en kruiken, maar nadien leken enkele onvoorziene juridische details een overstap van Idzes naar De Adelaarshorst in de weg te staan. Contractuele plooien die nu gladgestreken zijn, waardoor de 20-jarige middenvelder zich definitief speler van Go Ahead Eagles mag noemen.

Tekst gaat verder onder video.

(Video: Rocketboys)

“Eigenlijk besef ik nog niet helemaal dat het nu daadwerkelijk rond is”, zegt Idzes. “Waarschijnlijk komt dat besef pas écht als ik later deze week in Terwolde op het trainingsveld sta. Neemt uiteraard niet weg dat ik ontzettend blij ben dat alles alsnog rond is gekomen. Elke keer als ik de voorbije maanden op bezoek was bij Go Ahead Eagles, hield ik een goed gevoel over aan de club. Het bevestigde voor mij telkens weer dat ik de juiste keuze had gemaakt om voor Go Ahead Eagles te kiezen.”

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

De afgelopen weken waren dan ook moeilijk voor Idzes. “Maar ik wist dat ik positief moest blijven. In negativiteit blijven hangen werkt sowieso niet. Daarom heb ik altijd voor honderd procent geloof gehouden in een goede afloop. Ik ben niet iemand die zomaar de hoop opgeeft, dat zit ook niet in mijn spel als voetballer. En gelukkig is het nu eindelijk zover: later deze week begin ik bij Go Ahead Eagles samen met de andere spelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Lees hier meer over de zelfverzekerde en gedreven manier waarop Jay Idzes zich al op 22 mei bij Go Ahead Eagles presenteerde.

(Foto: Erik Pasman)