Nieuws Algemeen

Overwegend zuidelijke tegenstand voor jeugdteams

De jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding kunnen zich klaarmaken voor clashes met overwegend clubs uit het zuiden des lands. Waar op zaterdag 16 oktober drie ploegen op bezoek komen in Twello, reizen Onder-15 en Onder-16 af naar Noord-Brabant.

Op Sportpark Zuiderlaan in Twello gaat om 11:30 uur tegelijkertijd de bal rollen bij twee wedstrijden. Go Ahead Eagles O18 hoopt zich na de nederlaag van afgelopen weekend te herpakken tegen de leeftijdsgenoten van FC Eindhoven. Op hetzelfde moment trapt Go Ahead Eagles O13 af voor een wedstrijd tegen Alphense Boys O13. Het team van Martijn Jongbloed kan bij winst een sprong maken naar de subtop van Divisie 2A. De voetbalmiddag in Twello wordt afgesloten door het oudste jeugdteam van de Voetbalopleiding. Go Ahead Eagles O21 speelt in een rechtstreeks duel met VVV-Venlo O21 voor de bovenste plaatsen in Divisie 3A.

Voor zowel Onder-15 als Onder-16 staat een wedstrijd in Noord-Brabant op de rol. Tilburg is om 13:00 uur de speellocatie voor de wedstrijd Willem II O16 – Go Ahead Eagles O16. Na de 5-0 zege van vorige week op Fortuna Sittard O16, speelt het team van voormalig vrijetrappenspecialist Uǧur Yildirim mee voor de koppositie in de competitie. FC Den Bosch O15 is gastheer voor de O15 van Go Ahead Eagles, waar om 13:15 uur wordt afgetrapt. Na een voortvarende start draaien beide ploegen bovenin mee in Divisie 3A.

Op sportpark Zuiderlaan zijn toeschouwers van harte welkom om de jeugdteams van Go Ahead Eagles aan de moedigen. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding volg je de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Go Ahead Eagles O18 Sc Cambuur O18 (carlo Bruil) (2)
(Foto: Carlo Bruil)

Terug naar overzicht