Nieuws Algemeen

Pilot met pendeldienst bij thuiswedstrijden 

Als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het dat het bezoeken van een wedstrijd in De Adelaarshorst geen vanzelfsprekendheid is. Noodgedwongen moesten supporters de duels van Go Ahead Eagles afgelopen seizoen thuis volgen via televisie, radio of social media. Inmiddels mogen we ons gelukkig weer verheugen op de aanwezigheid van publiek in De Adelaarshorst tijdens de aankomende wedstrijden.  

Daarentegen beseft Go Ahead Eagles ook dat een wedstrijdbezoek nog altijd niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid zal zijn. De club kent een grote schare supporters die al hun hele leven trouw zijn aan de club. Vijftig, zestig, soms zelfs al zeventig jaar lang. De meesten van hen zijn nog kwiek, maar sommigen zijn inmiddels wat minder goed ter been. Om ook deze supporters in de gelegenheid te stellen om aankomend seizoen terug te keren (en te blijven komen) in De Adelaarshorst, overweegt Go Ahead Eagles om een pilot te starten, waarbij er een pendelbusje wordt ingezet om mensen vanaf een centrale plek in Deventer naar de Vetkampstraat te brengen.

Momenteel zijn we aan het inventariseren om hoeveel supporters het gaat. Mocht u aankomend seizoen gebruik willen maken van de pendeldienst, dan horen we dit graag uiterlijk maandag 2 augustus van u. U kunt zich hiervoor aanmelden via supporterszaken@ga-eagles.nl (t.a.v. supporterscoördinator Willem Vink).


(Foto’s: Henny Meyerink)

Terug naar overzicht