Seizoenkaarthouders kunnen voor 10 euro hun plek terugkopen voor beide thuisduels in de Play-Offs. Niet-seizoenkaarthouders betalen 10 euro per thuiswedstrijd. Dit in plaats van de gebruikelijke 25 euro.

Alle inkomsten uit de kaartverkoop van de thuiswedstrijden in de Play-Offs worden gebruikt voor de realisatie van een nieuw supportersplein. Voorgaande is besloten in afstemming met de Supportersvereniging en de Supportersraad.

Data Play-Offs
Op vrijdag 22 mei (uitduel) en maandag 25 mei (thuisduel) vindt de tweede ronde van de Play-Offs plaats. De finalewedstrijden worden gespeeld op donderdag 28 mei (uit) en zondag 31 mei (thuis). De aanvangstijden zijn afhankelijk van de plek waarop Go Ahead Eagles eindigt in de reguliere competitie. Via onze website/Facebook/Twitter zullen wij de exacte aanvangstijdstippen communiceren.

Seizoenkaarthouders hebben tot 19 mei 21:00 uur om hun stoel terug te kopen voor de Play-Offs. Dit kan via go-ahead-eagles.voetbalticket-shop.nl. Eventueel kan het ook bij de receptie in gebouw Larenstein (openingstijden zijn hier te vinden), maar wij adviseren u het online te doen. Dit in verband met de lange wachtrijen. Na 19 mei om 21:00 uur kunnen niet-seizoenkaarthouders en seizoenkaarthouders (extra) kaarten kopen.

Let wel: deze kosten dan zowel voor seizoenkaarthouders als voor niet-seizoenkaarthouders 10 euro per thuisduel.

Samen Strijden
Namens spelers, staf en medewerkers van Go Ahead Eagles: komt allen en steun Go Ahead Eagles ook in deze cruciale fase van het seizoen. Met de steun van de twaalfde man maken we “Eagles, Eagles, wij degraderen niet!”, zoals afgelopen zondag bezongen na het duel met sc Heerenveen, tot waarheid!