De afgelopen seizoenen stond de naam van Pouw op de rug van de wedstrijdshirts van Go Ahead Eagles. Dat zal de komende seizoenen niet anders zijn, want de samenwerking tussen de club en de autodealer wordt de komende drie jaar gecontinueerd.

“We zijn in 1947 opgericht in Deventer en daardoor al langer verbonden aan Go Ahead Eagles”, vertelt directeur Evert Muller. “We dragen de club een warm hart toe. Met een vaste groep bezoeken we alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Bovendien nemen we regelmatig klanten mee naar De Adelaarshorst. Samen met mijn collega’s voel ik me echt betrokken bij Go Ahead Eagles. Zowel sportief als in de Business Club, waar gezelligheid en netwerken samenkomen. Die verbondenheid willen we tot uiting laten komen met het rugsponsorschap.”

Tekst gaat verder onder de foto.


Met een pennenstreek wordt de overeenkomst tussen Pouw en Go Ahead Eagles bezegeld door Evert Muller (links, algemeen directeur Pouw), Jan Willem van Dop (midden, algemeen directeur Go Ahead Eagles) en John Plette (rechts, regiomanager Volkswagen Pon Financial Services). (Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Per 1 juni 2019 is Pouw Automotive gefuseerd met Autohaas uit Apeldoorn en Zutphen. “Samen zijn we met een nieuwe huisstijl en een nieuw logo verder gegaan onder de naam Pouw”, geeft Muller aan. “Ons nieuwe logo willen we vanaf aankomend seizoen tonen op de rug van het wedstrijdshirt van Go Ahead Eagles.” De samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Pouw gaat echter verder dan alleen het rugsponsorschap. “We vertegenwoordigen bij Pouw de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Škoda en SEAT”, vervolgt Muller. “In samenwerking met onze leasemaatschappij Volkswagen Pon Financial Services Oost verzorgen we het wagenpark van Go Ahead Eagles. Vanaf aankomend seizoen rijden de selectiespelers in een Audi A1, een sportieve auto met een vlot design en een eigen karakter. Een auto uit het premium segment, die uitstekend past bij de spelers van Go Ahead Eagles.”

Tekst gaat verder onder de foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Uiteraard heeft Muller ook zijn sportieve verwachtingen voor het seizoen 2019/2020. “Bovenin meedraaien, net als afgelopen seizoen. Samen met alle seizoenkaarthouders weer elke wedstrijd volle bak gaan. Mooie duels in De Adelaarshorst met hopelijk binnen de komende drie jaar van ons rugsponsorschap promotie naar de Eredivisie.”

Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles): “Go Ahead Eagles beschouwt Pouw als een loyale partner die al jaren aan de club verbonden is. Bovendien is Pouw een Business Partner die actief met het sponsorschap omgaat. Uiteraard zijn we dan ook erg blij met de verlenging van onze onderlinge overeenkomst en het daarmee door Pouw uitgesproken vertrouwen in Go Ahead Eagles.”