Nieuws Algemeen

Pouw, XLLease en Go Ahead Eagles ook volgend seizoen samen vooruit

De spelers van Go Ahead Eagles zullen ook volgend jaar op de weg te zien zijn in prachtige auto’s van Pouw en XLLease, die sinds jaar en dag de trotse mobiliteitspartners van de club zijn. Beide partijen hebben het contract met één jaar verlengd en zullen ook in het komende seizoen samen vooruit gaan.

Pouw, XLLease en Go Ahead Eagles zijn al vele seizoenen een hecht team gebleken. De complete selectie en (technische) staf rijden op dit moment in prachtige Audi’s van Pouw en XLLease. Dit partnership zal ook het komende jaar van kracht blijven.

Verder hebben beide partijen de intentie uitgesproken om het wagenpark in de toekomst verregaand te gaan verduurzamen. De bedoeling is dat Go Ahead Eagles op termijn kiest voor volledig elektrische automodellen om zo emissievrij en groen als gras te gaan rijden. Een prachtige uitdaging die zowel bij de ambities van Go Ahead Eagles als bij Pouw en XLLease past: Gedreven door vooruitgang!

Foto boven (v.l.n.r.): Robert van Barneveld (algemeen directeur Pouw), Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles) en John Plette (commercieel directeur XLLease).

Terug naar overzicht