Go Ahead Eagles houdt morgenavond (dinsdag 12 maart) vanaf 19:00 uur in samenwerking met de Supportersvereniging een klankbordavond in het Supportershome waarbij de club in een open en ongedwongen sfeer het gesprek aan wil gaan met supportersgeledingen van alle tribunevakken.

Tijdens de avond komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Heb je een vraag over de sfeeracties in het stadion tijdens thuiswedstrijden? Stel ‘m gerust! Wil je iets weten over de regeling rond uitwedstrijden? Laat het de club weten! Maar ook andere onderwerpen met betrekking tot Go Ahead Eagles kunnen morgenavond uiteraard naar voren worden gebracht, zoals de (horeca)faciliteiten in De Adelaarshorst, de kaartverkoop rond wedstrijden, de manier van communiceren door de club, commerciële ontwikkelingen, de interne organisatie en structuur van Go Ahead Eagles, etcetera.

Namens Go Ahead Eagles zullen Jan Willem van Dop en Martijn Hegeman aanwezig zijn, terwijl ook de Supportersvereniging en Sfeerteam ADHD vragen beantwoorden. Heb je dus een prangende vraag? Voel je vrij om ‘m morgenavond te stellen aan de personen die achter de tafel plaatsnemen.

Go Ahead Eagles ziet je morgenavond graag verschijnen in het Supportershome!