De snelheid waarmee de bal wordt aangespeeld. Dat ene metertje meer naar links. Of juist naar rechts. In het voetbal wordt het verschil tussen winst of verlies bepaald door die ene bal die wel of juist niet op maat wordt gegeven. Maar ook buiten de lijnen wordt maatwerk verlangd.

Zo is de favoriete plek op de Hoofdtribune voor iedereen verschillend. Waar de ene Business Partner het liefst exact ter hoogte van de middenlijn zit, daar geven andere Business Partners de voorkeur aan een paar meter meer naar links. Of naar rechts. Een Business Seat op maat, zogezegd.


Een korte introductie van de club Go Ahead Eagles, zijn geschiedenis, stadion en businessfaciliteiten.

Met ingang van het seizoen 2019/2020 werkt Go Ahead Eagles met een nieuwe prijsstelling van de Business Seats op de Hoofdtribune. Hiermee vergroten we de segmentatie en kunnen we nog beter aansluiten bij de wensen en behoeften van onze Business Partners. Zoals uit onderstaand overzicht van de nieuwe prijzen blijkt, is de stelregel: hoe beter de plek, hoe hoger de prijs. Een wens die al langer bestond onder de leden van onze Business Club.


(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Vragen naar aanleiding van de nieuwe prijsstelling? Wellicht staat uw vraag op de FAQ-pagina. Mocht u een vraag hebben die niet op de FAQ-pagina prijkt, dan kunt u vanzelfsprekend ook contact met Go Ahead Eagles opnemen via commercie@ga-eagles.nl of 0570 Р621357.