Eerste Selectie

Primeur tijdens supportersavond: contract Philippe Rommens verlengd

Het meest exclusieve nieuws werd gisteren voor het laatst bewaard tijdens de eerste supportersavond van het seizoen. Anderhalf uur lang konden de aanwezige supporters in de Van Wijnen Lounge allerhande vragen stellen aan Jan Willem van Dop, Paul Bosvelt, René Hake, Kees Vierhouten en Bas Kuipers. De avond werd afgesloten met de mededeling dat Philippe Rommens zijn contract bij Go Ahead Eagles met één jaar heeft verlengd tot medio 2024 (met een optie vanuit de club op nóg een seizoen).

“Bij mijn overstap van TOP Oss naar Go Ahead Eagles had ik vorig jaar niet durven denken dat we in Deventer met z’n allen zo’n fantastisch seizoen zouden beleven”, aldus Rommens. “Geweldig om mee te maken. Met het team hebben we spectaculaire wedstrijden gespeeld tegen onder meer Fortuna Sittard en Heracles Almelo. Voor mij persoonlijk waren mijn doelpunten tegen Ajax en PEC Zwolle natuurlijk hoogtepunten. Al met al kijk ik dan ook terug op een fantastisch eerste jaar bij Go Ahead Eagles. Ik heb het hier naar mijn zin, dus toen de club met het voorstel kwam om mijn verbintenis te verlengen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik kijk er naar uit om ook van het seizoen 2022/2023 opnieuw een succesvol Eagles-jaar te maken.” Paul Bosvelt vindt het voor Go Ahead Eagles een goede zaak dat de club erin is geslaagd om het contract met de Belgische middenvelder met een jaar te verlengen. “Philippe heeft zich erg goed ontwikkeld en heeft een – misschien wel tegen de verwachting van sommigen in – uitstekend seizoen gespeeld op Eredivisieniveau”, zegt de technisch manager.

Go Ahead Eagles Ofi Kreta (1) Henny Meyerink

“Tijdens de voorbije seizoensvoorbereiding zag je ook een andere Philippe op het veld staan; een speler die meer aanwezig was en verantwoordelijkheid nam. Hopelijk kan hij aanstaande zaterdag tegen PSV de ingeslagen weg weer een positief vervolg geven.”

Terug naar overzicht