BESTEL HIER UW KAARTEN

Op zaterdag 25 maart 2017 vieren we de 10de editie van het Go Ahead Eagles gala met als thema ‘TENsation’! Een onvergetelijke en feestelijke avond voor iedereen die de club een warm hart toe draagt. Een avond waarvan een groot deel van de kaartverkoop en de opbrengst van de veiling bestemd zijn voor de club!

Naast het bekende VIP programma in de Adelaarshorst is er de TENsation party voor iedereen die zin heeft in een onvergetelijke avond met spettende optredens voor jong en oud, leuke mensen op een top locatie bij Boode in Bathmen.

VIP programma in de Adelaarshorst
• Om 17.00 uur feestelijke onthaal in de Van Wijnen Lounge met een luxe borrel
• Van 18.00 – 20.15 het VIP diner verzorgd door Stegeman, huiscateraar van Go Ahead Eagles
• Om 19.30 uur de veiling met bekende maar ook verrassende veilingstukken
• Om 20.30 uur vervoerservice naar Boode waar om 21.00 uur officieel de TENsation party losbarst.

TENsation party bij Boode
• Vanaf 20.30 uur wordt u van harte welkom geheten voor het TENsation party bij Boode Bathmen.
• Optredens van bekende artiesten, als de prachtige zangeres Maan (winnares The Voice of Holland 2015), muziek van een Nederlands beste feestbands Session en live DJ act van ‘Female Fusion’ 
• Overall culinair genieten van trendy hapjes en drankjes
• 1.00 uur einde TENsation party

Kaarten

VIP programma

U kunt samen met collega’s of vrienden voor deelname aan het VIP programma in de Adelaarshorst een tafel voor 10 personen afnemen. Bestelt u in een keer een VIP tafel voor 10 personen, dan krijgt u een fles Magnum Champagne overhandigt.

De prijs daarvan bedraagt á € 2500 euro. Losse plaatsen voor het VIP programma kosten á € 250 euro. In de tickets zijn alle hapjes en drankjes inbegrepen. Het VIP ticket geeft ook all in toegang tot het TENsation party bij Boode.

Wilt u alleen naar de TENsation party bij Boode? Bestel dan losse tickets á € 135 per persoon. Bij een bestelling van 10 kaarten gelijkertijd ontvangt u een fles champagne kado.

BESTEL HIER UW KAARTEN


Dresscode

Dames in een cocktailjurk of lang en heren in smoking!


Media

Via deze website en Facebook www.facebook.nl/eaglesgala houden we u op de hoogte over de verdere invulling van het gala 2017. Kijkt u regelmatig even op de site of like ons op Facebook.

Wij verheugen ons op een fantastisch tiende editie van en voor Go Ahead Eagles!