Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover: de opening van de vernieuwbouwde Adelaarshorst. Met uitstekende weersverwachtingen, een prachtig affiche en een mooi activiteitenprogramma belooft het een geweldige avond te worden.

Hieronder het programma van de avond:

17:30 uur: Stadionplein open
Tot 19:00 uur kunnen alle fans op het stadionplein genieten van een hapje, een drankje en live-muziek. Om 19:00 uur verzoeken we iedereen zich naar de tribunes te begeven, voor de start van het veldprogramma.

19:10 uur-20:00 uur: Veldprogramma
Tot aan de aftrap van Go Ahead Eagles-Sparta vinden er allerlei activiteiten plaats op het hoofdveld van De Adelaarshorst:
– Een live-act van een balkunstenaar;
– Een defilé van acht leden van de selectie en staf van Go-Ahead dat het in 1965 opnam tegen Celtic, begeleid door doedelzakblazers;
– De huldiging van Eagle van het Jaar 2014/2015 Sjoerd Overgoor door de Supportersvereniging en de club;
– Officiële heropening van het stadion, die wordt afgesloten met een prachtige vuurwerkshow;
– De opkomst van de spelers wordt opgeluisterd met een prachtige sfeeractie van Sfeerteam ADHD.

Wij verzoeken alle bezoekers nogmaals om op tijd naar hun plek te gaan, om zo deze unieke rood-gele avond volledig te kunnen beleven. Bij de entree van het stadion krijgt iedere fan bovendien een leuk aandenken.

Voor de wedstrijd zijn nog zo’n 70 kaarten beschikbaar. Heb je nog geen kaart(en)? Sla dan nog snel je slag via deze link!