Een kijkje nemen in de kleedkamer van Go Ahead Eagles? Op zoek naar Eagles-trainingskleding voor een aantrekkelijke prijs? Je hooghoudkunsten vertonen? Dan is de Open Dag van Go Ahead Eagles op zondag 14 juli 2019 hét uitgelezen moment om naar De Adelaarshorst te komen.

Om 12 uur ’s middags zwaait het Home of Football-hek van De Adelaarshorst open en kunnen fans van alle leeftijden tot 16:00 uur hun rood-gele hart ophalen tijdens verschillende activiteiten op het stadionplein en een gedeelte van het parkeerterrein, waar uiteraard ook weer diverse kramen staan uitgestald. Verder zijn er onder meer wateractiviteiten voor de jeugd (dus neem vooral je badkleding mee!). Een jaarlijks terugkerend en gewild onderdeel van de Open Dag, die in samenwerking met de Supportersvereniging wordt georganiseerd, is de verkoop van wedstrijd- en trainingskleding. Vanaf 12:00 uur is het spelershome dé plek om een door de Eagles-spelers gedragen trainingstenue en wedstrijdkledij van voetbaljaargang 2018/2019 op de kop te tikken (op = op!).

Tekst gaat verder onder afbeelding.


(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)
 
Altijd al willen weten hoe de kleedkamers, catacomben en andere ruimtes van De Adelaarshorst er in werkelijkheid uitzien? Sluit je dan tussen 12:00 en 14:00 uur aan bij een van de Stadiontours (laatste rondleiding start om 13:30 uur!). Vanaf de klok van drie uur wordt het vervolgens langzaamaan tijd om je naar de Hoofdtribune en Leo Halle Tribune te begeven. Van 15:15-15:30 uur geeft Valkerijrijssen een vogelshow, waarna vanaf 15:30 uur de spelerspresentatie plaatsvindt op het veld van De Adelaarshorst.

De muzikale aankleding van de middag wordt verzorgd door DJ Sander Uenk en zanger Jeffrey Pasie. DRTV (frequentie 107.3 FM) is aanwezig om vanuit het Supportershome live verslag te doen van (een gedeelte van) de Open Dag, met onder meer interviews met spelers en staf. Ook RTV Oost komt net als vorig seizoen naar De Adelaarshorst voor de voorrondes van het Open Overijssels Kampioenschap Balletje Hooghouden. Tijdens de Open Dag kun je je bij RTV Oost gratis aanmelden voor deze voorronde. Slaag jij erin om het vaakst de bal hoog te houden? Dan sta je later dit jaar in de finale en strijd je samen met de winnaars van de Open Dagen van de andere drie Overijsselse profclubs om de titel Overijssels Kampioen Balletje Hooghouden.


(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Geen reacties meer mogelijk.