Eerste Selectie

PSV-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Vandaag staat met Go Ahead Eagles – PSV de eerste thuiswedstrijd van Eredivisieseizoen 2022/2023 op de rol. Graag nemen we je mee door de belangrijkste wedstrijdinformatie voor het duel van vanavond.

  • De wedstrijd is volledig uitverkocht. Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – PSV op vertoon van hun seizoenkaart. Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om toegang te krijgen tot De Adelaarshorst.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 17:15 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – PSV is om 18:45 uur.
  • Vanwege de bouw van de skybox aan de Hoofdtribune is er minder ruimte op het supportersplein. De toeschouwersinstroom van de Leo Halle tribune ondervindt eveneens hinder vanwege de bouw.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • Voorafgaand aan de wedstrijd is er voor iedereen die dat wil de gelegenheid om bij de Memorial Garden stil te staan bij alle Eagles-supporters die ons tijdens het afgelopen seizoen zijn ontvallen. Meer informatie over dit initiatief is te lezen op de Twitter-pagina van Kippenhok. In het verlengde hiervan zal er op initiatief van de Supportersvereniging in de twaalfde minuut van de wedstrijd (als symbolische verwijzing naar de twaalfde man) een minuut lang geapplaudisseerd worden voor onze overleden supporters.
  • Match Legend bij Go Ahead Eagles – PSV is Martin Koopman. Een interview met de voormalige Eagles-verdediger is te lezen in de Matchday, die gratis af te halen is in onder meer de Fanstore en bij de verschillende afhaalpunten bij de tribunes.
  • Afgelopen zondag werd Go Ahead Eagles opgeschrikt door het heftige nieuws rond Donny van Iperen, die tijdens een wedstrijd met zijn club FC Zimbru hard in botsing kwam met de doelman van de tegenstander en met zwaar letsel in het ziekenhuis ligt. Kort voor de aftrap wordt er steun betuigd aan Donny en zijn familie, vrienden en andere naasten.
  • Er worden vandaag zeer hoge temperaturen voorspeld. Vooral op de B-Side, IJsseltribune en Leo Halle zal de zon sterk aanwezig zijn. Daarom zal er op deze tribunes een mobiele EHBO-post worden ingericht, waar extra water- en verkoelingsvoorzieningen worden aangeboden. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en (van tevoren) goed eet. Ook is het aanbrengen van beschermende middelen (zoals zonnebrand) of tijdig verkoeling zoeken in de schaduw een goede manier om jezelf te beschermen.
  • Ondanks de warme buitentemperatuur is het niet toegestaan om zelf drinken mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt toegezien bij de toegangscontroles. Er zijn door Go Ahead Eagles extra maatregelen genomen om voldoende drinkwatervoorzieningen te creëren op de tribunes.
  • In het stadion en op de tribune is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht